Jag hoppas att ditt 2021 har börjat riktigt bra. Har du några nyårslöften? Är du förberedd på en nystart? Eller tror du inte på “Januarieffekten”? Hur du än resonerar den 2 januari så har jag en uppmaning till dig: starta året SMART! Vad det än betyder för dig. 

Kanske ska du passa på att fixa några saker som har legat länge och väntat. Kanske ska du läsa ut något. Beta av några e-mails. Eller lägga den där strategin för det där företaget. Om du känner igen dig i den sista beskrivningen, så har jag förberett några paket för dig:

Paket 1: “Starta snart” – för dig som funderar på att starta en business eller ett nytt projekt men inte nödvändigtvis har ett datum än. Du… fnular. Kurser som ingår: “Smart Start”, “Idélabbet” och “15 dagar av idéer”.

Paket 2: “Starta nu” – för dig som ska starta och behöver/vill ha en konkret plan och en tidsram. Du är liksom redo. Kurser som ingår: “Smart start”, “Från noll till affärsidé på 30 dagar” och “15 dagar av idéer”.

Paket 3: “Hela vägen” – för dig som både ska starta och vill ta din produkt eller tjänst till nästa nivå på en gång. Du är helt med på att kavla upp ärmarna och jobba riktigt hårt. Kurser som ingår: “Smart Start”, “Från noll till affärsidé på 30 dagar” och “Next Level”.

Tanken bakom dessa paket är att du ska få allt du behöver för att lyckas – och att du ska hålla momentum. Du har säkert träffat någon som har lovat förändring och utveckling på nyår och i mitten av februari är allt bortglömt. No no, my dear, detta ska inte hända oss i år. Plus – för dig som ska starta något nu är det viktigt att du har bra hjälp hela vägen. Väljer du mig som den som håller dig i handen (bildligt), så är det bra att vi gör detta tillsammans långsiktigt. Samma gäller om du väljer någon annan – spreta inte mellan coacher, håll dig till en som du litar på under hela processen.

Mer info om alla paket hittar du på:

https://magdalenabibik.com/paket

Välkommen!